Powered by Smartsupp
🔥 Akce! Dárek ZDARMA k objednávce nad 3 000 Kč! 🎁

Gingerbon zázvorové bonbony z Indonesie 125 g

Kód: 83OP30
Speciální sleva
Značka: Sina
34,49 Kč 30,79 Kč bez DPH
Skladem

Indonéské zázvorové bombony, vhodné na cestování do letadla lze z nich uvařit zázvorový čaj.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Popis produktu

Gingerbon jsou čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality. Pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapioke-škrobem a rostlinným olejem. Takto kandované ovoce ve Vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii a již nebudete chtít ochutnat jiné bonbóny.

  • Kořen zázvoru je znám pro své léčivé účinky na mnoho nemocí v Číně a Indii již od starověku.
  • Používá se při nevolnosti, nadýmání, závratích, poruchách trávení nebo migrénách, také ničí bakterie a houby.
  • Kandovaný zázvor je příjemně ostré chuti. Jeho teplo je příjemné a uklidňující nejen v chladných ročních obdobích.
  • Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku. Neposkytuje vysokou výživovou hodnotu, ale je bohatý na sacharidy. Ve zdravé bezlepkové kuchyni má široké využití: od zvláčnění těsta, využití pojivých vlastností, zahušťování.

Objevte jedinečnou chuť želatinových zázvorových bonbonů. Staří Číňané jako první využili zázvoru k lékařským účelům a jeho význam pro duševní život. Nyní můžeme vychutnávat sílu jeho chutí v těchto lahodných zázvorových bonbónech.

Navíc můžete z nich připravit lahodný nápoj. Stačí dát pár kousků do šálku, zalít horkou vodou a zamíchat.

Složení: cukr 73,4%, zázvor 10,4%, tapiokový škrob 14,6%, rostlinný olej 1,62%

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota 1630,2 kJ / 390 kcal

Tuky 2 g z toho nasycené mastné kyseliny 2 g

Sacharidy 92 g z toho cukry 70 g

Bílkoviny 0 g

Sůl 50 mg  

 
energie 1630 kj
tuky 1,6 g
z toho mastné kyseliny 1 g
sacharidy 95 g
z toho cukry 70 g
bílkoviny 0 g
sůl 0 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokolády, sušenky, cukrovinky
Hmotnost: 0.056 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: